Houterige Bloem Cryptisch

Woodie Claude Flowers (18 november 1943-11 oktober 2019) was een professor in engineering aan het Massachusetts Institute of Technology. Zijn specialiteiten waren computerontwerp en productontwikkeling; hij was docent aan Pappalardo en een MacVicar Faculty Fellow.

Flowers stond bekend om de co-creatie van FIRST, een grassroots-groep die voornamelijk bekend stond om het organiseren van de FIRST Robotics Competition en andere studentengineeringwedstrijden. Samen met oprichter Dean Kamen hielp Flowers bij het ontwerpen van de wedstrijdstructuur van de organisatie, losjes gebaseerd op de klasse van 2,70 aan het MIT.

Houterige Bloem Cryptisch

Flowers werd geboren in Jena, Louisiana, op 18 november 1943 en vernoemd naar zijn grootvaders, Woodie en Claude. Zijn vader, Abe Flowers, was een lasser en een uitvinder; zijn moeder, Bertie Graham, was onderwijzeres in het basisonderwijs en onderwijzeres in het speciaal onderwijs. [6] Flowers had een zus, Kay. Als kind vertoonde hij mechanische vaardigheden zoals zijn vader, Abe, en hij ontving de rang van Eagle Scout.

Houterige Bloem Cryptisch

Flowers was born in Jena, Louisiana, on November 18, 1943, and named after his grandfathers, Woodie and Claude.His father, Abe Flowers, was a welder and an inventor; his mother, Bertie Graham, was a primary school teacher and a special education teacher.Flowers had a sister, Kay. As a child, he exhibited mechanic skills like his father, Abe, and he received the rank of Eagle Scout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *