Halfreus Harry Potter

Reuzen zitten in de Harry Potter-collectie van J.K. Rowling een magische race die door de jaren heen bijna is vernietigd. Het Ministerie van Toverkunst vindt het ongelooflijk gevaarlijke wezens die een bedreiging vormen voor de magische cultuur.

Halfreus Harry Potter

Aan het einde van het vierde boek wordt duidelijk dat de reuzen een belangrijke rol spelen in de eerste raadselachtige veldslagen tussen Heer Voldemort en de Dooddoeners enerzijds, en Perkamentus en de Feniksorde anderzijds.

Rubeus Hagrid, jachtopziener van Zweinstein en zelf halfreus, gaat samen met Madame Olympe Maxime naar het bevel van Perkamentus om op de reuzen te jagen. Ze ontmoeten eindelijk de reuzen, en hoewel de locatie ongrijpbaar is, kan men raden: in de Franse stad Dijon slaagden Olympe en Hagrid erin een agent van de regering af te schudden en reisden ze vervolgens naar Polen en vervolgens naar Minsk in het wit. -Rusland. -Rusland.

Halfreus Harry Potter

Hagrid is een semi-gigantische man. Zijn moeder was een volbloed boeman, terwijl zijn vader een mens was, wat de hoogte van Hagrid verklaart. Omdat de reuzen van de tovenaarscultuur een nogal slechte naam hebben, wordt hij ‘gepest’ met dit van Harry’s vierde jaar, aangezien Rita Pulpers (een riooljournalist) een essay heeft geschreven in de Ochtendprofeet, de krant van de tovenaars, over Hagrid en zijn raadselachtige val.

Mevrouw Maxime is vermoedelijk ook een halve reus, maar als Hagrid vragen stelt, reageert ze niet en neemt ze zelfs aanstoot. In de romans wordt echter vermeld dat ze ongeveer even groot en even lang is als Hagrid zelf, en dat ze in de film veel groter is dan Hagrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *