Viktoria Rebensburg Vermögen

Viktoria Rebensburg (geboren op 4 oktober 1989) is mogelijk een gepensioneerde Duitse Alpine Ski World Cup-racer en ook een 2010 Olympisch gouden medaillewinnaar in een reuzenslalom. Ze werd geboren in Tegernsee, Beieren, heeft drie wereldbekertitels en won een reuzenslalom.

Viktoria Rebensburg Vermögen

Nadat ze 28e was geëindigd in de Olympische super-G, won ze goud op de reuzenslalom, haar eerste overwinning in de internationale competitie. Haar vorige beste finish was een maand eerder tweede bij de GS, haar enige podium op het WK.
Acht maanden later won Rebensberg zijn eerste wereldbekerwedstrijd in oktober 2010, een enorme slalom aan het begin van het seizoen in Sölden, Oostenrijk. Ze won nog twee GS-races tijdens het seizoen 2011 en pakte de enorme titel van het slalomseizoen; ze eindigde als achtste in het algemeen klassement, gewonnen door teamgenoot Maria Riesch. in het seizoen 2012 won ze vijf races – vier GS en een super-G – en ging ze de GS-seizoenstitel verdedigen.

Viktoria Rebensburg Vermögen

Op 1 september 2020 kondigde ze haar afscheid van het alpineskiën aan vanwege een mislukte comeback na een laatste blessure.

Viktoria Rebensburg Vermögen : $ 7.2 Million USD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *