Partijdans Op Bed Cryptisch

Mijn naam is Matt Buchholz en ik organiseer de Ten Dance Party In Bed. Het begon in 2015 als een stom idee met een vriend en ontwikkelde zich tot iets groots;

een maandelijks dansfeest van 18.00 tot 21.00 uur dat ook fungeert als fondsenwerving voor lokale goede doelen. Sinds IBBT begon bij Spirit in Lawrenceville, hebben we meer dan $ 100.000 ingezameld voor lokale goede doelen!

Partijdans Op Bed Cryptisch

Dit is vanaf het begin een liefdeswerk geweest. Ik draai de meeste feesten alleen of met een gast-dj. 100 procent van de deurafdekking gaat rechtstreeks naar het goede doel van de maand, samen met een deel van Spirit’s bar voor de avond.

Partijdans Op Bed Cryptisch

Ik heb er lang van genoten omdat ik denk dat het een positieve manier voor mij was om terug te geven aan de cultuur die zoveel voor mij heeft gedaan. Dit jaar hoopte ik een beetje geld te kunnen verdienen om mijn uitgaven en mijn tijd te dekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *