Engelsk Skandaltidning

En meget engelsk skandale, en ny tredelt sekvens af Queer As Folk og Doctor Who-forfatteren Russell T. Davies og instruktør Stephen Frears, kan være en vild fortælling om politik, ambitioner, sex, mental sygdom, forsøg på mord og virulent fobi. Det er bare en rigtig etage også.

En dramatisering af John Prestons bog med et tilsvarende navn, Amazon-mini-serien begynder i 1961 med et mulighedsmøde mellem en embedsmand i stigning ved navn Jeremy Thorpe (Hugh Grant) og en ung rodløs staldmand ved navn Norman Josiffe, der senere henvises til som Norman Scott (Ben Whishaw). I starten, som Thorpe fortæller sin loyale ven, fixer og kollega MP Bessell (Alex Jennings) i Underhuset, var Scott ”meget himlen”. Politikeren satte sin kæreste op under en lejlighed i London, gav ham penge og skrev adskillige kærlige breve til sin “Bunny”, der eventuelt kunne sprøjtes over aviserne. Deres forhold varede kun et år, men ville hjemsøge Thorpe resten af ​​sit politiske liv, indtil han endelig stod for retten i 1979 for sammensværgelse om at myrde sin urolige og besværlige eks-elsker.

Engelsk Skandaltidning

Hvis du tror, ​​at britiske historiske dramaer alle er dekorative hvisker om, hvordan man skal opføre sig, når man møder dronningen, er denne mini-serie her for at bevise, at begrebet forkert – med tilladelse til Hugh Grant med et glimt i øjet, mens han svinger et badekar af vaselin. Nedenfor en dybdegående guide til den meget virkelige historie bag en virkelig engelsk skandale. Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *